Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου

oliki arthroplastiki isxyou
22-06-24

Η εκφυλιστική Οστεοαρθρίτιδα, η Συγγενής Δυσπλασία και άλλες Αρθροπάθειες του Ισχίου αντιμετωπίζονται σαν οριστική θεραπεία με αντικατάσταση της φθαρμένης άρθρωσης με νέα - τεχνητή.

Πρόκειται για μια εξατομικευμένη χειρουργική επέμβαση, με σεβασμό στην ανατομία της άρθρωσης του ισχίου κάθε ασθενή, που διενεργείται με σύγχρονες - πιο ατραυματικές τεχνικές προσπέλασης (MIS), για μέγιστο διεγχειρητικό έλεγχο και μετεγχειρητικό αποτέλεσμα.

Η εφαρμογή σύγχρονων εξελιγμένων υλικών - ανατομικών προθέσεων τελευταίας τεχνολογίας καθορίζει την μακροβιότητα, σε αντοχή και λειτουργικότητα, της νέας τεχνητής άρθρωσης.

Η χρήση πρωτοκόλλων ταχείας αποκατάστασης “fast track”, βοηθά στην άμεση - την ίδια μέρα - κινητοποίηση και ανώδυνη βάδιση του ασθενούς, με αποτέλεσμα την μείωση του χρόνου νοσηλείας στην κλινική, καθώς και την μείωση απώλειας αίματος και μετεγχειρητικών επιπλοκών.

Η εφαρμογή μετεγχειρητικά προγράμματος αποκατάστασης στο σπίτι, οδηγεί σε προοδευτική και ασφαλή επιστροφή στις δραστηριότητες, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Επανορθωτική Χειρουργική

Αρθροσκοπική Χειρουργική

Κατάγματα - Μικροεπεμβάσεις - Ρήξη Αχιλλείου